Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

Food Valley Expo en Innovation Tours

Published: 18-07-2016

De Food Valley Expo, de jaarlijkse innovation hot spot voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven, vindt plaats op donderdag 13 oktober 2016 bij Papendal in Arnhem. Het programma biedt opnieuw volop gelegenheid om te netwerken, kennis uit te wisselen en nieuwe business partners te ontmoeten. Voorafgaand aan de Food Valley Expo kunnen buitenlandse bedrijven op 12 oktober deelnemen aan de thematische Food Valley Innovation Tours door heel Nederland.

Dit jaar organiseert Food Valley NL voor de twaalfde maal de Food Valley Expo. De succesvolle Food Valley Innovation Tour krijgt een landelijk vervolg. Deze twee agrifoodevents bieden bedrijven de kans om hun zakelijke netwerk in Nederland en de rest van de wereld uit te breiden. In 2015 trok de Food Valley Expo ruim 900 professionals in food uit binnen- en buitenland.

Woensdag 12 oktober – Food Valley Innovation Tours
In Nederland vindt een aantal thematische Innovation Tours plaats. Buitenlandse bedrijven brengen een informatief bezoek aan Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Elke tour heeft zijn eigen thema en geeft een beeld van de innovatieve ontwikkelingen bij bezochte bedrijven en instellingen.

Donderdag 13 oktober – Food Valley Expo
Van innovatieproeverijen en -sessies op de beurs tot een programma met vooraanstaande sprekers en interessante bedrijven die een ‘innovation pitch’ zullen houden. De Food Valley Expo is de innovation hot spot voor bedrijven uit binnen- en buitenland.

Food Valley Award
De jaarlijks innovatieprijs, de Food Valley Award, wordt uitgereikt aan de agrifoodinnovatie die het meest onderscheidend is en die het hoogst scoort op innovativiteit, economische haalbaarheid en duurzaamheid.

Meer informatie
Meer informatie over het programma en deelnamemogelijkheden volgt binnenkort. Voor vragen voor dit moment neem contact op met:

Ilse Dulk
0317 466 513

Ynske Ackerman
0317 466 520