Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

Veelgestelde vragen

 • Is lid worden van de Food Valley Society iets voor mijn bedrijf?

  Is uw bedrijf actief in de agrifood, feed of hortisector, bezig met innovatie en op zoek naar kennis? Heeft uw bedrijf kennis beschikbaar die u graag wilt delen met innovatieve bedrijven? Dan is lid worden van de Food Valley Society zeker iets voor uw bedrijf.

 • Welk lidmaatschap past het meest bij mijn bedrijf?

  Voor alle lidmaatschappen geldt dat uw bedrijf actief is in de agrifood, feed of hortisector.

  Bedrijven zonder vestiging in Nederland
  Is uw bedrijf actief bezig met innovatie? Dan valt uw bedrijf in de primaire doelgroep. Bedrijven in de primaire doelgroep zonder vestiging in Nederland kunnen aansluiten via het internationale Food Valley Society lidmaatschap.

  Bedrijven gevestigd in Nederland
  Is uw bedrijf actief bezig met innovatie? Dan valt uw bedrijf in de primaire doelgroep. Biedt uw bedrijf specifieke kennis waarmee bedrijven bij het innovatieproces kunnen worden ondersteund? Dan kan uw bedrijf als ‘Innovation Enabler’ of ‘Knowledge Partner’ lid worden. Dienstverlenende en andere ondersteunende organisaties kunnen als ‘Supporting Member’ lid worden.Het lidmaatschap aanvragen.

 • Wat zijn de voordelen om lid te zijn van de Food Valley Society?

  Uw bedrijf wordt deel van het internationale netwerk van Food Valley NL, waardoor u in contact kunt komen met potentiële kennis- en samenwerkingspartners in binnen- en buitenland. Via de communicatiemiddelen van Food Valley NL kunnen uw innovaties wereldwijd onder de aandacht worden gebracht. Uw bedrijf kan tegen een gereduceerde prijs aan diverse activiteiten van Food Valley NL deelnemen.

 • Wat zijn de kosten om lid te zijn van de Food Valley Society?

  Bedrijven zonder vestiging in Nederland
  Op jaarbasis zijn de kosten van het internationale Food Valley Society lidmaatschap € 2.500,- (excl. BTW).

  Bedrijven gevestigd in Nederland
  De kosten van het lidmaatschap zijn gerelateerd aan de omvang van het bedrijf in aantal medewerkers.  Voor startende bedrijven hanteren wij een speciaal tarief. De kosten kunnen variëren van € 150,- tot € 3.000,- (excl. BTW) op jaarbasis. De exacte kosten per categorie zijn aangegeven op het aanmeldingsformulier dat u ontvangt na inzenden van het aanvraagformulier.