Veelgestelde vragen

 • Is lid worden van de Foodvalley Members iets voor mijn bedrijf?

  Is uw bedrijf actief in de agrifood, feed of hortisector, bezig met innovatie en op zoek naar kennis? Heeft uw bedrijf kennis beschikbaar die u graag wilt delen met innovatieve bedrijven? Dan is lid worden van de Foodvalley Members zeker iets voor uw bedrijf.

 • Welk lidmaatschap past het meest bij mijn bedrijf?

  Voor alle lidmaatschappen geldt dat uw bedrijf actief is in de agrifood, feed of hortisector.

  Bedrijven zonder vestiging in Nederland
  Is uw bedrijf actief bezig met innovatie? Dan valt uw bedrijf in de primaire doelgroep. Bedrijven in de primaire doelgroep zonder vestiging in Nederland kunnen aansluiten via het internationale Foodvalley  lidmaatschap.

  Bedrijven gevestigd in Nederland
  Is uw bedrijf actief bezig met innovatie? Dan valt uw bedrijf in de primaire doelgroep. Biedt uw bedrijf specifieke kennis waarmee bedrijven bij het innovatieproces kunnen worden ondersteund? Dan kan uw bedrijf als ‘Innovation Enabler’ of ‘Knowledge Partner’ lid worden. Dienstverlenende en andere ondersteunende organisaties kunnen als ‘Supporting Member’ lid worden.Het lidmaatschap aanvragen.

 • Wat zijn de voordelen om lid te zijn van de Foodvalley Members?

  Uw bedrijf wordt deel van het internationale netwerk van Foodvalley NL, waardoor u in contact kunt komen met potentiële kennis- en samenwerkingspartners in binnen- en buitenland. Via de communicatiemiddelen van Foodvalley NL kunnen uw innovaties wereldwijd onder de aandacht worden gebracht. Uw bedrijf kan tegen een gereduceerde prijs aan diverse activiteiten van Foodvalley NL deelnemen.

 • Wat zijn de kosten om lid te zijn van de Foodvalley Members?

  Bedrijven zonder vestiging in Nederland
  Op jaarbasis zijn de kosten van het internationale Foodvalley lidmaatschap € 2.500,- (excl. BTW).

  Bedrijven gevestigd in Nederland
  De kosten van het lidmaatschap zijn gerelateerd aan de omvang van het bedrijf in aantal medewerkers.  Voor startende bedrijven hanteren wij een speciaal tarief. De kosten kunnen variëren van € 150,- tot € 3.000,- (excl. BTW) op jaarbasis. De exacte kosten per categorie zijn aangegeven op het aanmeldingsformulier dat u ontvangt na inzenden van het aanvraagformulier.