Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

TOP opent nieuw innovatiecentrum

Published: 10-01-2017, | Member: TOP

TOP BV heeft vorige maand een nieuw innovatiecentrum geopend in Wageningen, genaamd TOP Food Lab. Met het nieuwe centrum verwacht TOP producenten te kunnen ondersteunen bij een snellere marktintroductie van nieuwe producten.

Het TOP Food Lab is gevestigd in de praktijk-innovatielocatie in het Nederlands Bakkerij Centrum. Het biedt meer ruimte voor de ontwikkeling en proefproducties van onder andere bakkerijproducten, gedroogde producten, gezonde snacks en chocolade. Het is voor TOP een langgekoesterde wens om ook in Wageningen zo’n food grade locatie te openen en daarmee een uitbreiding van het dienstenpakket te realiseren.

De locatie is interessant voor veel klanten van TOP, zoals levensmiddelenbedrijven en startups die ondersteuning nodig hebben bij de ontwikkeling en marktintroductie van nieuwe producten. Het innovatiecentrum maakt een versnelling van de product- en procesontwikkeling van een breed scala aan producten mogelijk. Nieuwe technologieën kunnen hier sneller en gemakkelijker getest worden, waardoor een snellere marktintroductie mogelijk wordt.

Innovatieve ondernemers in de levensmiddelenindustrie zijn van harte uitgenodigd om het nieuwe TOP Food Lab te komen bekijken. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met TOP BV in Wageningen.