Shrubs by Ediks wint Gouden Tavola Delicatessen 2016

Published: 16-02-2016

Shrubs by Ediks heeft de Gouden Tavola Delicatessen 2016 gewonnen tijdens de Tavola, de Belgische vakbeurs voor retail. De Gouden Tavola bekroont de beste nieuwe producten van de beurs in vier verschillende categorieën, namelijk: producten voor zelfbediening, producten voor traditionele bediening, producten voor cateringorganisaties en producten voor delicatessenzaken.

De Tavola is een tweejaarlijkse, internationale beurs die wordt bezocht door zo’n 17.000 aankoopverantwoordelijken uit retail, speciaalzaken en cateringorganisaties uit meer dan 30 landen. Shrubs by Ediks is een fruit azijnsiroop op basis van 100 % natuurlijke grondstoffen zonder de toevoeging van geur, kleur en smaakstoffen. De siroop werd ontwikkeld door Pit-Foodconcepts in opdracht van Ediks.

Shrubs is vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat enkel suikers afkomstig uit de natuurlijke vrucht. De siroop kan als basis dienen voor een frisse drank en kan als natuurlijke smaakmaker worden toegepast in dranken en cocktails of als onderdeel van een dessert of culinair gerecht. De siroop is een perfect alternatief voor gezoete frisdranken.

Pit-Foodconcepts