Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

Seminar succesvol innoveren in AgriFood

Published: 29-03-2016, | Member: Bogaerts & Groenen

Ben jij een ondernemer met innovatieve ideeën in de AgriFood sector? Dan zit je goed in de regio Noordoost-Brabant: AgriFood Capital! Dé innovatieve proeftuin voor nieuwe producten, technieken en concepten.

Om je innovatie in deze sector tot een succes te maken, heb je kennis nodig op vele gebieden. ‘Succesvol innoveren in AgriFood’, laat zien dat kennis en praktijkervaring in onze regio aanwezig en direct toepasbaar is voor ondernemers in de AgriFood sector. Deskundigen vertellen over verschillende aspecten die bijdragen aan het wel of niet succesvol zijn met innovaties.

Programma:

  • Aspecten van Intellectuele eigendom: commercialiseren innovatie door mr. Jos van der Wijstd-space”> – Bogaerts & Groenen advocaten Boxtel. Hij geeft je een beter beeld van de beschermingsmogelijkheden die er zijn voor kennis en intellectuele eigendom.
  • Octrooien door Luc Smeets – Patentwerk ‘s-Hertogenbosch. Luc geeft inzicht in kansen op het verkrijgen een octrooi; hoe een octrooi wordt verkregen en wat de kosten daarvan zijn.
  • Subsidie aspecten innovatie door Frank de Winter – TDW advies Uden. Krijg meer inzicht in de verschillende subsidiemogelijkheden en leer hoe je de kans vergroot op toekenning van subsidie.
  • Fiscale aspecten: de innovatiebox door Dennis Hoefnagel – HLB van Daal & Partners Uden. Hij licht de fiscale mogelijkheden toe, om voordeel te halen uit uitgaven die verband houden met innovatie.
  • Wil je weten hoe crowdfunding werkt? Berber Galema van De Kaassmaker, praat je bij.

Na afloop van dit seminar heb je de tips en tools om jouw innovatie tot een succes te maken.

Aanmelden
Wil jij als ondernemer, actief in de AgriFood branche, graag meer weten over de vele aspecten die komen kijken bij succesvol innoveren? Meld je dan aan en kom 26 april vanaf 14.30 uur naar De Ideeënfabriek, Liessenstraat 9a in Uden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@ondernemersliftplus.nl

Deelname is gratis.

bgadvocaten.nl/nl/seminars/seminar-succesvol-innoveren-in-agrifood

Bogaerts & Groenen