Bedrijven met een vestiging in Nederland

Het lidmaatschap is in eerste instantie bestemd voor innovatieve bedrijven, actief in de agrifood-, feed- of hortisector. Ook organisaties die deze bedrijven met hun specifieke kennis kunnen ondersteunen bij het innovatieproces kunnen lid worden, als ‘Innovation Enabler’ of ‘Knowledge Partner’. Dienstverlenende en andere ondersteunende organisaties die in deze sectoren actief zijn, maar niet direct in één van de hiervoor genoemde doelgroepen vallen, kunnen lid worden als ‘Supporting Member’.

Voor bedrijven in de primaire doelgroep, gevestigd in het buitenland zonder vestiging in Nederland, is het ‘International Foodvalley Membership’ beschikbaar.

Hoe kan mijn bedrijf lid worden?
U kunt het juiste lidmaatschap aanvragen via onderstaand aanvraagformulier. Aan de hand hiervan sturen wij u de lidmaatschapsinformatie en het aanmeldingsformulier toe. De kosten van het lidmaatschap zijn gerelateerd aan de omvang van het bedrijf in aantal medewerkers. Voor startende bedrijven hanteren wij een speciaal tarief. Meer informatie over de kosten vindt u bij de FAQ.

Bedrijfsnaam

Volledige naam

Geslacht

Functie

Website

E-mail

Telefoon | Mobiel

Aantal medewerkers

Is uw organisatie

Is uw bedrijf een startende of jonge onderneming?

Toelichting op uw aanvraag en meer informatie over uw kernactiviteiten: