Inspiratiekalender 2016 foodmarketing

Published: 02-10-2015

Ruim 200 activiteiten in 2016 die in en om de foodsector plaats vinden, staan vermeld in de Inspiratiekalender 2016. Deze kalender is opgesteld door Hanno Spanninga van FoodResult en is gratis te raadplegen via PC, tablet en mobiele telefoon.

De kalender is de vinden op website van FoodResult. Er staan 200 gebeurtenissen vermeld, allemaal met een link naar een website voor meer informatie over de betreffende gebeurtenis. Ook biedt de kalender een overzicht van de tientallen feestdagen, jaarlijkse evenementen, sportevenementen en natuurlijk schoolvakanties. Verder staan er de bijeenkomsten, vakwedstrijden en vakbeurzen uit de sector in, net als het begin van de culinaire seizoenen en over enige tijd ook de regionale molendagen.

Spanninga: “Ik geniet ervan om mkb-ondernemers in food te inspireren. Daarom heb ik deze kalender voor 2016 gemaakt. Om ondernemers inspiratie te bieden voor hun marketingplannen, productontwikkeling, promoties, bezettingsplannen en wellicht zelfs uitjes met hun partner en/of personeel.”

Van een aantal (branche-)activiteiten zijn de data voor 2016 nog niet bekend. Zodra dat wel het geval is, voegt FoodResult ze aan de Inspiratiekalender toe.

FoodResult