Innovatieproeverijen @Alimentaria, 25-28 april Barcelona | Holland Food Valley

Published: 03-03-2016

Uw product of ingrediënt laten proeven door professionals uit de voedingsmiddelen- en culinaire industrie op de internationale vakbeurs Alimentaria in Barcelona? Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant Papendal verzorgt ter plaatse innovatieproeverijen van Nederlandse bedrijven vanuit het Holland Food Valley Tasting House.

De Alimentaria, de internationale voedingsmiddelen- en culinaire industrie in Spanje vindt elke twee jaar in Barcelona plaats en trekt 140.000 bezoekers.  Er is veel aandacht voor innovatie, business en internationale matchmaking. De Alimentaria investeert naast het aantrekken van inkopers uit Europa extra in het aantrekken van inkopers uit onder meer Latijns-Amerika, Azië en de Verenigde Staten. Voor de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Madrid en Food Valley NL reden om het Holland Food Valley Tasting House te realiseren.

Alimentaria 2016 210x150

4-Daags Holland Food Valley Tasting packet
Binnen het paviljoen op toplocatie tussen de vele internationale paviljoens in hal 1, paviljoen E526, vlakbij de hoofdingang vanuit het Holland Food Valley Tasting House bereidt Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant Sportcentrum Papendal met Food Valley NL innovatieproeverijen. Samen met elk deelnemend bedrijf stemmen we af welk product en/of ingrediënt bereid gaat worden.

Centraal staat obesitas en herformulering van voedingsmiddelen. Een mooie gelegenheid om het beurspubliek kennis te laten maken met producten, ingrediënten en/of technologieën. Voorafgaand en tijdens de beurs promoten we de innovatie en bijbehorende tastings via onder meer www.hollandfoodvalley.com. Ter plaatse verzorgen we de tastings vanuit de keuken in het huis. Van foodtransport, koel/vriesopslag tot en met bereiding en het uitserveren op tafels voor het huis en met een introductie van het gerecht. De kosten voor deelname variëren afhankelijk van de wensen van €1.250 tot maximaal €1.750 exclusief btw.

Meer informatie
Jolanda Wels
Jolanda.wels@foodvalley.nl
06 2112 4311

Het Holland Food Valley Tasting House op de Alimentaria is een initiatief van Food Valley NL in nauwe samenwerking met Erik te Velthuis, chefkok Topsportrestaurant Papendal en de Nederlandse ambasssade in Madrid