Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

Holland Food Valley paviljoen @ IFT Food Expo, Las Vegas (VS), 25-28 juni 2017

Published: 28-02-2017

Food Valley NL organiseert het Holland Food Valley paviljoen op de IFT Food Expo in de VS, één van de grootste internationale food expo’s. Via het Holland Food Valley paviljoen is, in samenwerking met diverse organisaties, de innovatiekracht van het Nederlandse foodcluster voor internationale handel, (technologie) samenwerking en buitenlandse R&D investeringen in de afgelopen jaren op de IFT succesvol op de kaart gezet. Food Valley NL ondersteunt agrifoodbedrijven die willen exposeren op de IFT Food Expo. Door deel te nemen aan deze internationale beurs komt uw bedrijf in beeld bij ruim 20.000 food professionals uit de hele wereld.

Scelta Mushrooms, OMVE Netherlands, AkzoNobel, NIZO food research, Royal Buisman en Invest in Holland nemen al deel aan het Holland Food Valley paviljoen op de IFT Food Expo, dit jaar van 25-28 juni in Las Vegas. Food Valley NL heeft acht units van elk negen m2 gereserveerd. Het paviljoen ligt op een centrale plek op de beurs en bestaat uit twee eilanden. De units worden beschikbaar gesteld aan Nederlandse agrifoodbedrijven.

Ook deelnemen?
Wilt u ook een stand in het Holland Food Valley paviljoen op de IFT Food Expo? Op dit moment is er nog 1 unit beschikbaar. Het paviljoen wordt in uniforme stijl neergezet en deelnemers krijgen een standaardpakket aangeboden voor de invulling van hun eigen unit. Wat betreft de aankleding en inrichting van uw stand heeft u de mogelijkheid om deze een eigen gezicht te geven.

Voor meer informatie over deelname en kosten, neem voor 8 maart contact op met Saskia van Erkelens via saskia.vanerkelens@foodvalley.nl of 06 4282 2471.