Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

Holland Food Valley @Intrafood, 21-22 september, Kortrijk, België

Published: 12-09-2016

Quinoa ingrediënten van Greenfood50, een unieke reeks MP-Teff variaties van Millet’s Place en gelegenheid om het zwarte knoflookpoeder van E.H. Worlée & Co te proeven. Centraal tijdens deze Holland Food Valley beursdeelname staat ‘Innovatie van voedingsmiddelen via herformulering en structurering’. Food Valley NL brengt in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade vele innovatieve ingrediënten in beeld op de Intrafood.

Meer dan 1.200 food & beverage vertegenwoordigers vanuit inkoop, productie, R&D en kwaliteit uit de Benelux en Noord-Frankrijk. 120 exposanten. En een wetenschappelijk seminarprogramma op actuele onderwerpen en trends. De Intrafood te Kortrijk in België biedt elke twee jaar de ontwikkelingen op het terrein van ingrediënten in de breedste zin van het woord.

Innovatieve ingrediënten in herformulering & structurering
Holland Food Valley | stand 657
Op de Intrafood-beurs zullen Greenfood50, Millet’s Place en E.H. Worlée & Co vanuit de Holland Food Valley hun meest recente ontwikkelingen presenteren. En daarbij biedt Holland Food Valley bezoekers een uitgebreide en zeer gevarieerde reeks van innovatieve ingrediënten uit Nederland via de innovatiedatabase op iPads en innovatiesheets en –brochure in de stand.

Innovatieborrel
21 september | 16.30-18.00 | Standnr 657, Holland Food Valley
De Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in België en Food Valley NL heten bezoekers en exposanten van harte welkom op de netwerkreceptie.

Programma: Personalized Nutrition: Ontwikkeling van Voeding op Maat
22 September | 12.30 – 13.15 | Jeroen Wouters, Innovatiemanager Sport en Voeding, Olympic Training Centre Papendal, Nederland
Voeding voor specifieke doelgroep, oftewel doelgroepenvoeding. Jeroen Wouters belicht voeding voor sporters van topsport tot de ‘bewegende consument’. Het publiek krijgt inzage in hoe bedrijfsleven, kennisinstellingen en sport met succes samenwerken aan nieuwe producten en diensten voor specifieke doelgroepen en waar de kansen liggen voor zowel ingrediënten als eindproducten.

Waar vindt u ons?
Intrafood
Stand 657, Holland Food Valley
21-22 september 2016 te Kortrijk, België

Meer informatie
Jeroen Wouters Director International | Food Valley NL
Jeroen.Wouters@foodvalley.nl
+31 6 12 07 29 97

Caroline Schauvlieger Landbouwattaché | Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in België
Caroline.Schauvlieger@minbuza.nl
+32 2 679 15 50