Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

Deelnemen aan Holland Food Valley @Intrafood

Published: 26-05-2016

Uw product onder de aandacht brengen bij professionals op de vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk? Neem deel aan de Holland Food Valley stand, initiatief van Food Valley NL in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in België op 21-22 september, Kortrijk, België.

Meer dan 1.200 food & beverage vertegenwoordigers vanuit inkoop, productie, R&D en kwaliteit uit de Benelux en Noord-Frankrijk. 120 exposanten. En een wetenschappelijk seminarprogramma op actuele onderwerpen en trends. De Intrafood te Kortrijk in België biedt elke twee jaar de ontwikkelingen op het terrein van ingrediënten in de breedste zin van het woord.

De Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in België biedt in samenwerking met Food Valley NL gelegenheid deel te nemen binnen de Holland Food Valley stand. Centraal binnen de stand staat dit jaar ‘Innovatie van voedingsmiddelen via herformulering en structurering’.

2-Daags Deelnamepakket | 295 euro, excl. btw
Binnen de stand op zeer centrale locatie op de beurs bieden we Nederlandse bedrijven van startups tot en met bedrijven die de beurs willen verkennen de gelegenheid deel te nemen door hun product te etaleren of een tasting in de gezamenlijke stand aan te bieden. De producten en/of innovatieproeverij dient u zelf mee te nemen en aanbieden. Ter plekke treft u de gezamenlijke stand volledig ingericht aan. Wij helpen u graag met het etaleren van uw product of proeverij ter plaatse, zodat u snel gereed bent om met het beurspubliek in gesprek te gaan. De gezamenlijke stand deelt u samen met andere Nederlandse bedrijven en biedt u een handige uitvalsbasis op de beurs voor uw gesprekken met nieuwe en bestaande relaties.

Voorafgaand en tijdens de beurs promoten we uw deelname onder meer via www.hollandfoodvalley.com en via social media. iPads en internet zijn op de stand beschikbaar om innovaties gepubliceerd op DutchFoodInnovations.com te tonen. Voorafgaand aan de beurs kunt u uw innovaties die u graag op deze beurs onder de aandacht wilt brengen via onderstaand contact aanmelden. Tijdens de beursdagen zal een netwerkevent georganiseerd worden.

Meer informatie over deelname en/of boeking
Jeroen Wouters
Director International | Food Valley NL
Jeroen.Wouters@foodvalley.nl
06 12 07 29 97

Meer informatie over zakendoen in België
De Nederlandse ambassade in Brussel helpt u graag op weg. Kijk voor meer informatie op deze site Zakendoen in België en/of neem contact op met:

Caroline Schauvlieger
Landbouwattaché | Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in België
Caroline.schauvlieger@minbuza.nl
+32 2 679 15 50