Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

Deelname innovatieproeverijen @Alimentaria, Barcelona

Published: 02-03-2016

Uw product of ingrediënt laten proeven door professionals uit de voedingsmiddelen- en culinaire industrie op de internationale vakbeurs Alimentaria in Barcelona? Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant Papendal, verzorgt vanuit het Holland Food Valley Tasting House proeverijen van gerechten op basis van innovatieve ingrediënten en producten van Nederlandse bedrijven.

De Alimentaria richt zich op de internationale voedingsmiddelen- en culinaire industrie en vindt elke twee jaar in Barcelona plaats.  Er is veel aandacht voor innovatie, business en internationale matchmaking. De Alimentaria investeert naast het aantrekken van inkopers uit Europa extra in het aantrekken van inkopers uit onder meer Latijns-Amerika, Azië en de Verenigde Staten. Voor de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Madrid en Food Valley NL reden om het Holland Food Valley Tasting House te realiseren.

Deelnamepakket innovatieproeverij*
Binnen het paviljoen vanuit het Holland Food Valley Tasting House bereiden chefkok Erik te Velthuis en Food Valley NL een aantal innovatieproeverijen. Samen met elk deelnemend bedrijf wordt afgestemd af welk product en/of ingrediënt bereid gaat worden. Op de Alimentaria staan dit jaar de thema’s ‘obesitas’ en ‘herformulering van voedingsmiddelen’ centraal.

De innovatieproeverij is een mooie gelegenheid om het beurspubliek kennis te laten maken met uw producten, ingrediënten en/of technologieën. Ter plaatse worden de tastings verzorgd vanuit de keuken in het huis; van bereiding tot en met het uitserveren op tafels voor het huis en met een korte introductie van het gerecht. Voorafgaand en tijdens de beurs worden de innovatie en bijbehorende tastings gepromoot via onder meer www.hollandfoodvalley.com.

Meer informatie over innovatieproeverij
Jolanda Wels
Jolanda.wels@foodvalley.nl
0621124311

Het Holland Food Valley Tasting House op de Alimentaria is een initiatief van Food Valley NL in nauwe samenwerking met Erik te Velthuis, chefkok Topsportrestaurant Papendal en de Nederlandse ambasssade in London.

*Aan deelname zijn kosten verbonden.