Food Valley Society
Get connected with the members of Food Valley NL

CSK opent nieuwe vestiging op Wageningen Campus

Published: 12-04-2016, | Member: CSK Food Enrichment

CSK food enrichment is van plan om een nieuwe vestiging te openen op Wageningen Campus. CSK bundelt hier haar marketing-, sales- en R&D-activiteiten en brengt deze onder in het nieuwe gebouw Plus Ultra in het hart van de Wageningen Campus. Het bedrijf verwacht in het eerste kwartaal van 2017 de vestiging te openen.

“CSK heeft een ambitieuze groeistrategie en marktgerichte innovatie speelt daarin een bepalende rol. Daarom hebben we ervoor gekozen onze marketing, sales en R&D te bundelen en onder te brengen in één inspirerende werkomgeving”, aldus Sanne Melles, algemeen directeur van CSK. Na de recente bouw en inbedrijfname van de ultramoderne productiefaciliteit van CSK op de Leeuwarder locatie, is de opening van deze toonaangevende vestiging in Wageningen een nieuwe investering die de ambitie en groei van CSK food enrichment weerspiegelt.

Plus Ultra beschikt over 7.500 m², waarvan CSK er circa 3.000 m² huurt en inricht met onder andere state-of-the-art-laboratoria, onderzoeksruimten, werkplekken en een proeffabriek. Het gebouw bevindt zich op de Wageningen Campus, de thuisbasis van Wageningen UR en andere innovatieve bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

R&D-directeur Wilco Meijer en Marketing & Sales-directeur Andre de Haan gaan samenwerken vanuit de nieuwe vestiging in Wageningen. Wilco Meijer: “De Wageningen Campus biedt een inspirerend klimaat waar we samenwerking en talentvolle professionals vinden.” Andre de Haan: “Wij willen nog meer dan voorheen in staat zijn onze productontwikkeling af te stemmen op de behoeftes van onze klanten, in lijn met onze ambitie de zuivelindustrie steeds beter te ondersteunen.”

CSK food enrichment